Na het succes van afgelopen jaren was het de uitdaging om onze deelname ook dit jaar weer overtreffender te maken dan het jaar ervoor. Vorig jaar kropen Vanity White en Quinty Shade in de huid van de boksmeiden Q3 & Q4. De opvallende boksring in stand in de Evenementenhal trok zelfs landelijke media naar Gorinchem.

Voor dit jaar is het thema ‘Voetbal meiden’ gekozen. Juist omdat onze oranje mannen voor de tweede keer een eindtoernooi missen. In de stand zullen Linnebel en Roza, als de voetbal hostesses Q3 & Q4 aanwezig zijn en is er elk half uur een optreden van een echte freestyler.

De grootste publiekstrekker van HortiContact is het Hermadix draaiplateau. Elk half uur kunnen drie beursbezoekers plaatsnemen op de witte stoelen op het plateau. Eenmaal gedraaid belanden de deelnemers in een heuse darkroom en wacht er een spectaculaire ervaring. Kom het zelf beleven en bezoek ons op 20, 21 en 22 februari in Evenementenhal Gorinchem.

Let bij binnenkomst van de Evenementenhal al goed op de draaideuren. Hier loop je Linnebel Q4 White al frontaal tegen het lijf!

Pin It on Pinterest

Share This